Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΙΤΗ 25/09

Γειά σας μετά από καιρό. Στο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν τα Λιγκ Καπ, Αγγλίας, Σκωτίας και Γαλλίας και η εμβόλιμη αγωνιστική Ιταλίας. Έτσι, θα κινηθούμε σε πιθανές εκπλήξεις με μεγάλες αποδόσεις.

Σουίντον-Μπέρνλι: Η απόλυτη παραλογία. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορά μια κατηγορία( Σουίντον- 1η, Μπέρνλι-Τσάμπιονσιπ) βρίσκονται και οι δυο  σε καλή φόρμα και ο άσσος δίνει από 1,90-2 (!!!) και το διπλό αγγίζει το 4. Σίγουρα ο Ντι Κάνιο της Σουίντον κυνηγά όλες τις διοργανώσεις αλλά και η Μπέρνλι δεν είναι τυχαία ομάδα και μάλιστα προέρχεται από μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Ντέρμπι. Χ2 λοιπόν κόντρα στη Σουίντον.

Τσέλσι-Γουλβς: Με πολλές αλλαγές θα παρουσιαστεί η Τσέλσι καθώς την επόμενη αγωνιστική έχει το ντέρμπι με την Άρσεναλ. Με αλλαγές θα παρουσιαστεί όμως και η  Γουλβεράμπτον, η οποία όμως φέτος είναι άλλη ομάδα και μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες( Λέστερ, Πιτερμπορο,Ίπσουιτς). Η Τσέλσι βέβαια παραδοσιακά μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες γκέλες στα ματς του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου, οπότε η κόντρα έχει κάποια λογική. Αξίζει, το ποντάρισμα στο Χ ( όχι 2 λόγω του κόλπου των μικρότερων ομάδων για τις εισπράξεις).

Κουίν οφ Σάουθ-Νταντί Γιουνάιτεντ:Μεγάλη σίγουρα η διαφορά των δυο ομάδων καθώς απέχουν δυο κατηγορίες. Όμως η γηπεδούχος είναι σε πολύ καλή φόρμα ( πρώτη και αήτητη σε 6 αγωνιστικές), παίζει στην έδρα της κόντρα στην όχι και τόσο καλή φέτος Νταντί.  Η διαφορά είναι μεγάλη μεταξύ των ομάδων ωστόσο, σε αυτές τις αποδόσεις (κοντά στο 5) αξίζει ...

Σαουθάμπτον-Σέφίλντ Γουέν. : Η χαρά του γκολ.  Η Σέφιλντ έχει την χειρότερη άμυνα στην Τσάμπιονσιπ ( παθητικο 16 γκολ) και έχει πετύχει 11. Η Σάουθάμπτον έχει  και αυτή τη χεορότερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ (παθητικό 15 γκολ) και έχει σκοράρει 9 γκολ. Η γηπεδούχος προέρχεται απο την πρώτη νίκη της φέτος κόντρα στην Άστον Βίλα, ωστόσο δεν αξιζει να ποντάρουμε σε κάποιο σημείο. Over 2,5 ( που δεν πληρώνει όμως τόσο καλά ) και over 3,5.

Φιορεντίνα -Γιουβέντους: Με πολλές αλλαγές οι Γιούβε κόντρα στην Φιορεντίνα, μετρώντας 42 ματς στο Καμπιονάτο. Βέβαια εξαιτίας του μεγάλου ροτέισον που κάνει την έχει γλυτώσει φθηνά πολλές φορές ( όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Τζένοα). Μυρίζει πολύ Χ το παιχνίδι όμως ο άσσος ( πάνω απο 4 αξίζει). Καλύτερη επιλογή 1 dnb...

Σε μεγάλες αποδόσεις πάμε σήμερα έχοντας  παίξει 3+1 αουτσάιντερ ( το +1 για την Μπέρνλι που είναι λάνθασμένα αουτσάιντερ) και ένα όβερ. Τα μόνα φαβορί που θα μπορούσαμε να παίξουμε είναι ίσως η Έβερτον που θα παίξει σχεδόν με βασικούς κόντρα στη Λίντς, και ο άσσος  της Ρεν κόντρα στη Νανσί για το Λιγκ Καπ Αγγλίας σε μια τριάδα μαζί με over της Σάουθάμπτον.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου