Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γενικές Προβλέψεις Πέμπτης

Λίγα πράγματα για σήμερα στα τέσσερα παιχνίδια του Europa League.Στο Άλκμααρ- Βαλένθια δύσκολη η πρόβλεψη σημείου.Μοιρασμένες οι αποδόσεις και κερδίζουν πάντα οι μπουκ.Πληρώνουν ένα σημείο κερδίζουν δύο..Αξίζει πάντος πάντος το goal/goal αφού πρόκειται για δυο ομάδες αρκετά ικανές στο σκοράρισμα.
Στο Ατλέτικο Μ-Αννόβερο φαβορί είναι η γηπεδούχος όμως λόγω απόδοσης αλλά και της εικόνας της φιλοξενούμενης δεν αξίζει ο άσσος.Καλή επιλογή το over σε αυτό το παιχνίδι.
Στο Σάλκε-Μπιλμπάο τα πράγματα είναι μοιρασμένα.Πιο μοιρασμένα απ'τις αποδόσεις που δίνουν ξεκάθαρο φαβορί τη Σάλκε.Είναι σε πολύ καλή κατάσταση μεν αλλά η φιλοξενούμενη δείχνει πως την ενδιαφέρει πολύ το Europa League.Η Μπιλμπάο μετά την νίκη επι της Γιουνάιτεντ στο Σαν Μαμές μετράει δυο ήττες και μια ισοπαλία.Εκτίμηση:και οι δυο ομάδες θα παλέψουν το ματς και το Χ έχει τον πρώτο λόγο.
Σπόρτινγκ-Μέταλιστ: Ισχυρό φαβορί δίνουν οι μπουκ τη Σπόρτινγκ μετά την πρόκριση της απί της Μαν. Σίτι.Η εικόνα της συνολικά αλλά και τον τελευταίο καιρό δεν το δικαιολογούν πάντος.Αξίζει το δπλό της Μέταλιστ σε τιμές μεγάλου αουτσάιντερ ( στο 4).

*Με τρείς τρόπους παίζετε...''Ξερό'' δελτίο με τετράδα που κάνει μεγάλο πολλαπλασιαστή (απο 25 στον ΟΠΑΠ μέχρι και 35 σε άλλους μπουκ).Ή και σε ένα μικρό σύστημα 1-2 με ζητούμενα Μπιλμπάο,Μέταλιστ και στάνταρ τα άλλα.Εναλλακτικά παίζουμε τη διάδα οver και goal/goal και έχουμε σε μονό αποδεκτό τη Μέταλιστ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου