Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γενικές προβλέψεις Τρίτης-Τετάρτης

Στο πρόγραμμα της Τρίτης κυριαρχούν τα αγγλικά παιχνίδια, ενώ για την Τετάρτη έχουμε το Μίλαν-Μπαρτσελόνα και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ίπσουιτς-Μίντλεσμπρο: Κίνητρο υπάρχει περισσότερο προς τα ''δεξιά''.Δύο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη γηπεδούχο, ενώ τέσσερις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη μετράει η Μίντλεσμπρο.Εκτίμηση: Χ2 λόγω κινήτρου, με προτιμότερο το Χ.

Πίτερμπορο-Γουέστ Χαμ: Και σ'αυτό το παιχνίδι το κίνητρο ''γέρνει'' προς τα δεξιά.Οι πέντε βέβαια συνεχόμενες ισοπαλίες της Γουέστ Χαμ οδήγησαν στο να βρίσκουμε το διπλό μέχρι και 2,20. Η τελευταία ισοπαλία της Γουέστ Χαμ ήταν με τη Μπέρνλι με 2-2(όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0), σ' ένα ματς πάντος που η Γουέστ Χαμ έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη.Εκτίμηση: Διπλό στην καλύτερη απόδοση που θα το βρείτε.

Μίλτονς Κέινς Ντονς-Καρλάιλ : οver

Σάντερλαντ-Έβερτον: Λίγα λόγια για το παιχνίδι.Καλύτερη ομάδα η Σάντερλαντ σε καλύτερη φόρμα θεωρούμε πως θα πάρει την πρόκριση.Στο 1Χ το παιχνίδι που λόγω αποδόσεων (ειδικά στον ΟΠΑΠ) δε συμφέρει ούτε διπλή ευκαιρία ούτε σαν διπλή παραλλαγή.Ακριβές σκορ με 1-0,2-0,0-0 και 1-1 είναι καλή επιλογή.Σαν σημείο επιλέγουμε το Χ.

Μίλαν-Μπαρτσελόνα: 4,35 3,50 1,65 οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ. Μέχρι και 5,50 υπάρχει ο άσσος της Μίλαν. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί της πρόκρισης.Ωστόσο, το παιχνίδι είναι στο Μιλάνο, η Μίλαν δεν είναι ούτε Γρανάδα ούτε Εσπανιόλ και ο άσσος σε τόσο μεγάλες αποδόσεις είναι στοιχηματικά σωστός.Άσσος λοιπόν που αξίζει και για μονό αποδεκτό αλλά και για σύστημα

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τσέστερφιλντ: over

*Πως τα παίζουμε τώρα. Ίπσουιτς-Μίντλεσμπρο:Χ,Πίτερμπόρο-Γουέστ Χαμ 2, Σάντερλαντ-Έβερτον Χ και Μ.Κ Ντόνς over σ'ένα 2-3 με την Μ.Κ Ντονς στάνταρ.

Μονό αποδεκτό με Μίλαν-Μπαρτσελόνα 1

Ένα ακόμα δελτίο με Σάντερλαντ-Έβερτον 1-0,2-0,0-0,1-1 R(A) και Σέφιλντ Γ οver Γουέστ Χαμ διπλό.

*Πρόταση να μην ανοιχτείτε πολύ.Μέτριο ποντάρισμα...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου